Batistuțe imbibate…

Nici nu s-a estompat ecoul anuntului pe care l-a facut MRU  la inceputul saptamanii ,  initierea unei platforme civice  in jurul careia s- ar putea coagula o puternica formatiune politica de dreapta , ca iata, sobolanii rosii ,care simt o amenintare clara si imediata  la adresa actualei mezerii de guvern, navalesc si ocupa spatiile .

Actuali ”analisti ” politici ,Cosmin Gusa si Dorin Sandor , amandoi fosti membri  de partid-tradatori, de trista amintire pentru PD ,  pe platforma caruia  s-au ridicat ca politicieni si persoane publice cu staif ,amandoi ardeleni ,ce sa mai vorbim,cu credibilitate in randul pulimii care  le asculta discursul ,dar gaunosi caracterial , exhibandu-si frustrarea, nu numai prin transpiratia iesita prin pori ,dar si prin excesul de resentimentarism ce-i caracterizeaza s-au dedat unei analize suburbane in emisiunea lui Turcescu,”sub semnul intrebarii”. Centura politicii,  unde i-au  aruncat cei care i-au cunoscut  indeaproape, i-a facut bogati pt ca hidrantii de la care au supt prin batiste se folosesc  totdeauna de curve , fie ele si politice ca sa-si satisfaca poftele  . Deci ,ei nu se mai situeaza sub vreun semn al intrebarii .Sunt clari ca lacrima .

La B1 ,intr-un interviu luat tot de Turcescu,  am constat cu placuta surprindere ca  MRU poate deveni un impecabil politician  🙂 a stiut cand si cat sa apese pedala retoricii . Raspunsurile raspicate, calme pana la acide, dar elegante,analizele impecabile ale vietii politice romanesti  de dinaintea si de  dupa caderea guvernului ce i-a purtat numele au facut deliciul serii de luni. Oricine cu scaun la cap poate sa-si dea seama ca acest om are calitati certe de a  arata  Romaniei o alta imagine a omului politic ,iar zgomotele nearticulate ale carcotasilor postcomunisti, cum ca n-ar fi  invatat mestesugul de politician inca ,raman fara subiect, in momentul in care ,constienti cu totii,ne gandim ca  MRU  ,dupa 6-7 ani in fruntea unui serviciu de informatii externe , si-ar fi dezvaluit intr-o singura iesire, nu numai ce avea de spus, dar si strategia pt viitor . Sa nu-l credem copil  ! In 78 de zile nu a gresit nici un milimetru spre deosebire de ăștilalți, iar guvernul pe care l-a pastorit, oricate chichite i-ai fi cautat , tot degeaba  ! A ridicat ștacheta asa de sus ,incat actualii papitoi numiti guvernanți  dupa numai 30 de zile(?) au fost deja etichetati ca incapabili,plagiatori,mincinosi , uzurpatori ai institutiilor  statale si a monedei nationale; indiferent cate eforturi vor face de-aici incolo, cata cerneala va curge in cuvintele sforaitoare  ce se vor scrie in apararea lor,aceste etichete vor ramane, pt ca prima impresie este definitorie.

Vin insa astia doi si-si permit sa fie mitocani in direct ,isi permit ca in emisiunea  in care erau musafiri, Turcescu sa fie facut sentimentalist si partinitor ,iar pe MRU sa-l desfiinteze cu fraze lungi si vadit intortocheate  pt anestezierea prostimii ,ca la final sa -si tranteasca  mucii pe peretii gazdei  ,asemuindu-i  interviul  de la B1 ca ceva aranjat,  iar initiativa civica  a lui MRU  cu   exercitiul  fara finalitate in descendenti a unui onanist . Cred ca a fost un moment in care si cei mai virulenti opozanti au luat o gura de aer dupa ce respiratia li se oprise . Doi reprezentanti ai societatii ‘telectual-civica ro,care si-au afisat fara jena pretul pe care-l cer  pentru fiecare batista  folosita pe bancheta din spate a unui automobil,folosindu-se sau nu de genunchii solicitantului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s